2016. nov 06.

Jól áll nekem a piros szín?

írta: STÍLUSBLOG
Jól áll nekem a piros szín?

"A piros nekem nem áll jól" - szoktuk mondani, pedig nem lehet ezt a tényt így leegyszerűsíteni. Minden embernek minden szín jól áll, csak meg kell találni a megfelelő árnyalatokat. Minden színnek ezer árnyalata van, vannak hideg-meleg, világos vagy sötét, lágy vagy intenzív árnyalatok. Az embereket évszaktípusokba lehet sorolni, és minden évszaktípusnak megvannak a sajátos színei, amelyek a legelőnyösebbek számára. Nézzük meg, milyen típusnak milyen pirosak állnak jól. 

Az alap évszaktípusok a tavasz, nyár, ősz és tél típus.

 

Ha a tavasz típusba tartozol, akkor neked a meleg, világos, élénk színárnyalatok állnak a legjobban, így a brokát, láva, kadmium pirosakat ajánlom:

 

tavasz_tipus_piros_szinei.jpg

 

Ha az évszaktípusod a nyár, akkor neked a hűvösebb, lágyabb, világosabb árnyalatok a legelőnyösebbek, így a must, burgundi, pacsuli, áfonya színek állnak jól:

nyar_tipus_piros_szinei.jpg

 

Ha ősz típus vagy, akkor a lágyabb, de melegebb és sötétebb árnyalatok emelik ki az arcodat leginkább, mint a henna, a sárkányvér, tégla, és hússzín:

osz_tipus_piros_szinei.jpg

 

Ha a te évszaktípusod a tél, akkor a hideg, sötét és élénk árnyalatokat válaszd, melyek inkább kékespirosak, mint a céklavörös, viola, rubin vagy meggyvörös árnyalatok:

tel_tipus_piros_szinei.jpg

 

 Ha érdekel, hogy mely évszaktípusba tartozol, gyere el kiscsoportos stílustanácsadásra

Szólj hozzá

stílustanácsadás stílustanácsadó színtanácsadás stílus tanácsadás Stylist Stílusblog stílustanfolyam Hogyan öltözködjek? Stílusos ruhák Kreatív anyabanya nőiskola Nő iskola