2017. nov 10.

Ha nem vagy sikeres a társkeresőkön, segítünk!

írta: STÍLUSBLOG
Ha nem vagy sikeres a társkeresőkön, segítünk!

Stílustanácsadóként bátran mondhatom, hogy az emberek sajnos nem tudják kommunikálni és menedzselni ÖNMAGUKAT. Még sikeres üzletemberek sem, ha saját magukról van szó. Egy társkereső felületen pedig Önmagadat kell eladni. Bármennyire is hülyén hangzik, bizony így van. A társat keresők zöme igénytelen, rendezetlen, kusza adatlappal van jelen az oldalakon, és esélyt sem ad magának arra, hogy a nagy "Ő" meglássa benne a potenciális társat.  

krisztin_41.jpg

 

Nem célom, hogy túl sokat, vagy túl jót mutassak valakiről, mert előbb-utóbb úgyis fény derül az igazságra, de arra gondoltam, hogy nagyonis lehetne segíteni ezen a problémán egy jól megírt adatlappal, ahol kikristályosodik, milyen is az ember személyisége, mit is keres, és mit vár el a másik féltől. Valamint olyan fotókkal, amelyek bemutatják a valódi énjét, és nem megy el mellette a másik fél a randin, mert nem ismerte fel. 

Egy HR-es és egy fotós barátommal közösen dolgoztuk ki a jó portfólió alapjait. Gyere el TE is, és készítsük el bemutatkozó adatlapodat. A szolgáltatás tartalma: styling, ruhák kiválasztása a fotózáshoz, kültéri fotózás, interjú, bemutatkozó szöveg összeállítása , 5 db retusált fotó (3 portré, 2 teljes alakos). Időtartama kb 2-3 óra. Írj nekem a gyergyaikrisztina@gmail.com címre. 

tarskereso_ferfi_foto_stilusblog_1.jpgtarskereso_fotozas_fotoalbum_stilusblog.jpgtarskereso_ferfi_fotok_stilusblog.jpgtarskereso_ferfi_fotozas_stilusblog.jpgtarskereso_fotoalbum_fotozas_stilusblog.jpgtarskereso_ferfi_foto_stilusblog.jpgtarskereso_fotozas_stilusblog.jpg

Szólj hozzá

társkereső stílustanácsadás stílustanácsadó nő vagyok Stílusblog gyergyai krisztina Hogyan öltözködjek? Stílusos ruhák társkereső fotózás társkereső fotó