Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó

2023. augusztus 01. 08:10 - STÍLUSBLOG

Őszi program nőknek

Őszi Feltöltődés két Különleges Táborral – Gyergyai Krisztina stílustanácsadóval

oszi_program_noknek.jpg

Ahogy az év vége felé közeledünk, az ősz színei és hangulata egyre inkább magával ragad minket. A nyári vakációk után, amikor a családdal együtt töltöttük az időt vagy akár hosszú hónapokon keresztül dolgoztunk, elérkezik az ideje annak, hogy egy kis időt szánjunk magunkra és feltöltődjünk. És mi lehetne ennél jobb módja a kikapcsolódásnak, mint két stílusos őszi tábor, ahol Gyergyai Krisztina stílustanácsadó segítségével valódi önmagunkra találhatunk?

1. Családos programok után valódi önmagadra találás

Az őszi hónapok remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy kicsit kiszakadjunk a mindennapi rohanásból és megálljunk egy lélegzetnyi időre. Ha nyáron sok időt töltöttél családdal, akkor most jött el az ideje annak, hogy egy kicsit csak magadra figyelj. Az őszi táborokban való részvétel lehetőséget ad arra, hogy egyedül- nők között, barátnőkkel vagy új ismeretségekkel, egy olyan közegben töltsd az idődet, ahol valóban megpihenhetsz és feltöltődhetsz.oszi_pihenes_stilus_tabor.jpg

2. A Nyári vakáció utáni pihenés

A gyerekekkel töltött nyári vakáció bizonyára nagyon örömteli volt, de azt is tudjuk, hogy időnként fárasztó lehet. Az őszi táborok kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy a nyári nyüzsgés után egy kis időre magadra szánj figyelmet. Ezek a táborok megengedik, hogy kényeztesd magad és olyan tevékenységeknek hódolj, amelyek feltöltik a lelked és feltöltik a lelkesedésed az őszi és téli hónapokra.

3. Hosszú munkaidő után érkezett megérdemelt pihenés

Ha egész nyáron keményen dolgoztál, az őszi hónapok adhatnak egy remek lehetőséget a kikapcsolódásra és a megérdemelt pihenésre. Az őszi táborokban való részvétel lehetőséget ad arra, hogy a mindennapi stresszt félre tedd, és felfrissülten indítsd újra az életedet. A természetes környezetben tölthető idő segít a test és lélek harmonizálásában, ami hosszú távon is pozitív hatással lehet az egészségedre és jól-létedre.

 

  1. Őszi stílusszieszta stílustanácsadóval wellnesshotelben
  2. Őszi stílusos feltöltődés stílustanácsadóval faházban

 

oszi_programok_noknek.jpg

Röviden összefoglalva, az őszi táborok két különleges lehetőséget kínálnak: a pihenést és feltöltődést, valamint a stílusos megújulást Gyergyai Krisztina stílustanácsadóval. Ha szeretnél egy kis időt szakítani a mindennapok rohanásából, felfedezni az egyedi stílusodat, és kikapcsolódni egy csodálatos környezetben, akkor ne habozz csatlakozni ezekhez az őszi táborokhoz. Várunk szeretettel!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó gyergyaikrisztina@gmail.com 

oszi_wellness_noknek.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4418183609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó
süti beállítások módosítása