Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó

2014. március 29. 23:54 - STÍLUSBLOG

DIVATIKONOK: Dr. Kádár Annamária a LILA IKON

Új rovatot indítok a NŐ iskola blogban, "Divatikonok" címmel. Olyan NŐKről fogok írni, akik nem az aktuális divatot próbálják követni, hanem maguk diktálják a divatot. Magabiztos fellépéssel, önálló, kiforrott ízléssel rendelkeznek, és ezt bátran felvállalják.
Első "áldozatom" Dr. Kádár Annamária, közszereplő, a Mesepszichológia című könyv szerzője.

SÖTÉT TÉL
Anna tipikus sötét tél típus, remekül állnak neki az erős, sötét mély színek. Ez a típus mindig elegáns, feltűnő.

LILA SZÍNVITAMIN
Anna abszolút kedvenc színe a lila. Tökéletes magabiztossággal viseli a nagyon feltűnő ruhákat, ékszereket, és különleges cipőket, amelyeket hihetetlen ügyességgel válogat össze. A lila szín  az önzetlenség, fantázia és eredetiség színvitaminja.




















HA TE IS SZERETNÉD MEGTUDNI, MILYEN SZÍNEK ÉS MILYEN SMINK ELŐNYÖS SZÁMODRA, AKKOR JELENTKEZZ A NŐ ISKOLÁBA! http://noiskola.blogspot.hu/2014/04/no-iskola-budapesten-jelentkezz-te-is.html
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8811835127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó
süti beállítások módosítása