Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó

2023. július 19. 11:18 - STÍLUSBLOG

Stílustippek Krisztina és Andrea Stílustanácsadóktól

stilustanacsadas_4.jpg

 

Mi vagyunk Krisztina és Andrea, a Stílustippek Haladó Klub két lelkes stílustanácsadója. Rendszeresen készítünk videókat a klubunk tagjainak, és most szeretnénk nektek mesélni egy kicsit a kulisszák mögötti izgalmas világról.

Imádjuk a forgatásokat, bár néha kihívást jelent az előkészület, de nekünk ez az egyik legkedvesebb része az egész folyamatnak. Mindig fejben készülünk a témákkal, és már hetekkel a forgatás előtt szorgoskodunk az ötletek gyűjtésével. Hidd el, a stílusos öltözködés világa folyton változik és inspirál, így mindig van miről beszélni!

Na, lássuk, mi minden történt tegnap, és hogy miről szóltak a legutóbbi videóink.

stilustanacsadas_vac.jpg

1. Fehérneműk, mint rejtett szuperhősök – Nyári ruhákhoz a tökéletes kiegészítés Hadd osszunk meg veletek egy titkot: a stílusos megjelenés alapja mindig az, hogy jól érezzétek magatokat a bőrötökben. Ha nyáron is szexin és magabiztosan szeretnétek mutatni a kivágott ruhákban, akkor figyeljetek, amikor fehérneműt választotok. A lézervágott alsóneműk és nude színek titkos fegyverek ebben a helyzetben. Bemutatunk néhány szuper példát, hogy hogyan szikrázzatok a nyári napokban!

2. Kiegészítők összehangolva – Áll a világ a mintás ruhád körül Tudjuk, hogy imádjátok a mintás ruhákat, és mi is! De mi a helyzet a kiegészítőkkel? Egy tökéletesen kiválasztott kiegészítő feldobhatja az egész outfitet. Nézzük, mit érdemes szem előtt tartani, amikor a mintás ruhádhoz keresel társat kiegészítők formájában. A színek és az összhang a legfontosabb, és mi olyan sok példát mutatunk, hogy garantáltan megtaláljátok az ideális kombinációkat!

3. No time, no problem – Vészhelyzetben a fehér póló és színes nadrág párosítás Ti ismeritek azt a reggeli rohanást, amikor minden perc számít, és mégis stílusosan szeretnétek kinézni? Mi jól tudjuk, és megosztjuk veletek a titkos vészhelyzet megoldást! A fehér póló mindig menő, és ha hozzá egy színes nadrágot választotok, akkor igazán könnyed és szupergyors megjelenésre lehettek képesek. Azért még feldobhatjátok kiegészítőkkel, és már készen is vagytok a napra!

 

stilustanacsadas_1.jpg

Hé, ha tetszenek a tippek, és kíváncsiak vagytok még több stílusos ötletre, akkor ne habozzatok! Csak lépjetek be a klubunkba, a Haladó Stílusklubba, és minden héten friss videókkal várunk titeket! Kérdeztek bármit, amit csak szeretnétek, és mi örömmel segítünk. Gyertek, csatlakozzatok hozzánk, és együtt fedezzük fel a divat és a stílus kifinomult világát!

Gyergyai Krisztina, stílustanácsadó https://www.stilusonline.hu/stilustippek/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6318173516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó
süti beállítások módosítása