Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó

2014. április 09. 09:19 - STÍLUSBLOG

NŐ iskola Budapesten - Jelentkezz TE is!




Ha szeretnél részt venni egy szombati jó hangulatú, egész napos női programon, ahol megtanulhatod, hogyan használd a nőiességedet még ügyesebben, és ahol portré fotókat is készítünk erről, hogy később is emlékezz rá, valamint kávé, tea és szendvics mellett önfeledten tudsz nőiesedni más hölgyek társaságában, akkor itt a helyed közöttünk!


Kreatív Anyabanya budapesti NŐ iskola témái: 

Színanalízis, színtanácsadás, színteszt kitöltése, színkendőkkel személyre szabott színanalízis, öltözködési tanácsok. A színanalízis előadásról és a színkendőzésről itt találsz képeket: http://noiskola.blogspot.hu/2014/03/no-iskola-erdely.html?m=0 

Arcformák, szemformák, sminkelési tanácsok, sminkelés a gyakorlatban közösen VELED. Képeket itt találsz: http://noiskola.blogspot.hu/2014/03/no-iskola-smink-arcformak-szemformak.html

A sminkek elkészítése előtt és után a SET-School innovatív média fotós suli portré fotókat készít, melyet minden résztvevő megkap!

Helyszín a budapesti SET-School hangstúdió és innovatív iskola.
Időpont: egy szombati egész nap (8 óra)

                                                                                                           
Gyergyai Krisztina
www.ANYABANYA.hu
Kreatív blogger
NŐ iskolai tréner
Magyar Televízió- Család barát
magazin rendszeres vendége
kreativanyabanya@gmail.com
Tel.: +36-70-3678475

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusblog.blog.hu/api/trackback/id/tr611835123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó
süti beállítások módosítása