Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó

2014. április 15. 12:42 - STÍLUSBLOG

Vélemények a NŐ iskoláról

"Szeretném megköszönni hogy a Nő iskola délutánjain részt vehettem. Külön tetszik, hogy az utolsó alkalomra összefoglaltad, amit eddig átbeszéltünk, egy helyen összegyűjtve megkaptuk az „útravalót”. Nagyon tetszettek az oldott, fesztelen beszélgetések, a témák, ahogyan mindig tovább vitted a foglalkozást. Nekem legjobban a színelemzés és sminkelés tetszett. (A pénteki smink nagyon jó lett, fájt a szívem kicsit, amikor le kellett mosnom este. Szebbnek éreztem magam tőle! Még egyszer köszönöm a lehetőséget, nagyon élveztem minden alkalmat. A téma és levezetés csillagos ötös, nagyon jól megcsináltad.  K. Ildikó"


"Kriszti nagyon barátságosan építette fel az előadásokat, kedvesen, rutinosan kezelte a közönségét. A közel 40 jelenlévő hölgyet kivétel nélkül bekapcsolta az előadásába.
Első délután Kriszti kérdései alapján egy színtesztet végzett el minden résztvevő, amelyből kiderült, hogy kinek milyen színek állnak jól, mit kellene hordjon, hogy az előnyösebb oldalát mutassa. A kb. 2 órásra tervezett előadás 4 órásra sikerült, mert amikor arra került sor, hogy személy szerint ki kíváncsi a színkendős tesztre, a jelenlévő hölgyek közül szinte mindenki bent maradt és „ülte a próbát” :).
Másnap délután kreatívkodtunk. Készítettünk mérföldköveket, mindenki festett egy szép követ magának, amit „megtöltött” egy olyan tulajdonságával, amelyet a jövőben fontosnak tartana erősíteni. 

Aztán „örömbefőttet” - az üvegbe zárt üzenetek tárolóját készítettük el. A nők nagyon lelkesen készítették el jövőbeni örömjegyzeteik üvegeit, sokan mondták a tevékenység után, hogy az  már a „helyén” van és gyűlnek bele a kis cetlik. Kellemes meglepetésként konstatáltam, hogy a hölgyek kedvesen meséltek falu társaik előtt, jó kis csevegős, nevetős, szórakoztató estével zártuk a két délutános tevékenység-sorozatot. Amit még nagyon jólesett hallani a résztvevő hölgyektől: „ Ez a Kreatív Anyabanya nagyon ügyes, jöhetne máskor is!” Úgy legyen, jöjjön máskor is!  K. Emília"  




 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9811835117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó
süti beállítások módosítása