Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó

2015. október 03. 20:03 - STÍLUSBLOG

Mit vegyek fel?

Ideje elővenni az őszi kendőket, bokacsizmákat, kiegészítőket. Ne törődj az aktuális divat trendekkel, egyáltalán nem mindenkinek állnak jól bizonyos "trendi" színek. Egy legújabb divat szerinti kiegészítő is állhat rajtad előnytelenül, míg egy jól megválasztott (színtípusodhoz illő) több éves kiegészítőben is lehetsz ragyogóan csinos! Ha szeretnéd felfedezni a saját stílusodat, gyere el a következő stílusnapra: http://noiskola.blogspot.hu/2015/09/stilus-tanfolyamok-taborok.html

A hideg évszaktípusú hölgyeken a hideg színű kiegészítők állnak jól. Ha nem tudod, milyen típusba tartozol, gyere el a következő stílustanfolyamra! 



A meleg évszaktípusú hölgyeken a meleg színű kiegészítők állnak jól. Ha nem tudod, mely évszaktípusba tartozol, gyere el a következő stílustanfolyamra! 




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stilusblog.blog.hu/api/trackback/id/tr911835047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Gyergyai Krisztina, szín- és stílustanácsadó
süti beállítások módosítása